Coronabeleid

Lees goed onze maatregelen door!

Op dit moment hanteren we nog enkele regels omtrent het Covid-19 virus. Heb je een afspraak? Meld je dan even bij binnenkomst en kies er zelf voor of je binnen of buiten wilt wachten. De koffie staat altijd voor je klaar, dus bedien jezelf hiermee. Wanneer je aan de beurt bent zal de kapper je op komen halen uit de wachthoek of buiten. We hanteren waar mogelijk de 1,5 meter, hou daar rekening mee. Verder is alles als vanouds, dus een goede knipbeurt, veel gezelligheid of een goed gesprek, iedereen is welkom!

Onze maatregelen op een rij

  • Vanaf zaterdag 6 november is de mondkapjes plicht van toepassing
  • We werken volledig op afspraak
  • Het schoonmaken/desinfecteren van de handen is verplicht en wordt direct bij binnenkomst gedaan bij de hygiëne zuil
  • Kom zoveel mogelijk alleen!
  • We doen ons best om ons waar mogelijk aan de anderhalve meter regel te houden
  • Het beschadigen/doorknippen van het mondmasker is op eigen risico (wij verstrekken een nieuw wegwerp mondmasker maar zijn niet aansprakelijk voor eventueel aangerichte schade)

Je bent van harte welkom!

Natuurlijk zitten we niet te wachten op al deze vervelende maatregelen, maar we hebben het er voor nu gewoon mee te doen. Wanneer iedereen zijn/haar gezonde verstand blijft gebruiken en thuis blijft bij twijfels over de gezondheid dan komen we hier samen doorheen. Wij doen ons uiterste best om alles zo vlekkeloos en gezellig mogelijk te laten verlopen. We wensen je dan ook met name in deze toch wel vreemde tijd, van harte welkom voor een goede knipbeurt, een hoop gezelligheid en uiteraard goeie bak verse koffie! We hopen op jullie begrip en medewerking. Blijf gezond en tot snel!

Uitsluitend op afspraak

Plan een afspraak

535 Google reviews

Bekijk onze reviews