Coronabeleid

Lees goed onze maatregelen door!

Wij willen met ons gehele team graag ons steentje bijdragen om weer zo snel mogelijk terug naar normaal te kunnen. Om verdere verspreiding van het virus te voorkomen hebben wij de regels in onze kapsalon per direct aangescherpt. Hieronder lees je wat dat inhoudt voor jou. De belangrijkste regel is: kom niet wanneer je corona gerelateerde gezondheidsklachten hebt! Iedereen weet inmiddels wat de kenmerken hiervan zijn, dus wees hier alsjeblieft alert op! Vanaf heden bevindt de wachthoek zich buiten. Wanneer het regent wacht je in de auto of neem een paraplu mee. Zorg ervoor dat je ook buiten te allen tijde 1,5m afstand van elkaar bewaart. Naar binnen gaan om koffie te pakken mag natuurlijk altijd 🙂

Onze maatregelen op een rij

  • Het schoonmaken/desinfecteren van de handen is verplicht en wordt direct bij binnenkomst gedaan bij de hygiëne zuil
  • De wachthoek bevindt zich BUITEN. De kapper haalt je op zodra je aan de beurt bent
  • Kom zoveel mogelijk alleen!
  • We doen ons best om ons waar mogelijk aan de anderhalve meter regel te houden
  • Het beschadigen/doorknippen van het mondmasker is op eigen risico (wij verstrekken een nieuw wegwerp mondmasker maar zijn niet aansprakelijk voor eventueel aangerichte schade)

Je bent van harte welkom!

Natuurlijk zitten we niet te wachten op al deze vervelende maatregelen, maar we hebben het er voor nu gewoon mee te doen. Wanneer iedereen zijn/haar gezonde verstand blijft gebruiken en thuis blijft bij twijfels over de gezondheid dan komen we hier samen doorheen. Wij doen ons uiterste best om alles zo vlekkeloos en gezellig mogelijk te laten verlopen. We wensen je dan ook met name in deze toch wel vreemde tijd, van harte welkom voor een goede knipbeurt, een hoop gezelligheid en uiteraard goeie bak verse koffie! We hopen op jullie begrip en medewerking. Blijf gezond en tot snel!

Uitsluitend op afspraak

Plan een afspraak

404 Google reviews

Bekijk onze reviews