vacature herenkapper apeldoorn

Vacature

ErVARen herenkapper m/v – PART-/Fulltime

Kappersstoel zoekt iemand die ervoor zorgt dat de bekleding gauw aan vervanging toe is

Jij bent een ervaren kapper. Dat moet ook wel, want je collegaโ€™s zijn druk met knippen, of met hun telefoon. Je kunt dan ook prima op je eigen benen staan en je eigen boontjes doppen.

Lachen doe je de hele dag, want er wordt stevig geouwehoerd hier. Je klanten zien je genieten van wat je doet, niet alleen omdat je er goed in bent, maar ook omdat je er donders veel schik in hebt.

Je poetst netjes je tandjes en zorgt dat je met een frisse kop op je werk verschijnt, want wij moeten er ten slotte de hele dag tegenaan kijken. 

Als dit allemaal in orde is, zit je stoel in no time vol met toffe gasten die jij doet geloven dat ze er voor hun leeftijd nog prima uitzien en kunnen wij op zoek naar een bekleder zodat jouw stoel nog jarenlang meekan!

Wat bieden we jou:

  • Een ontzettend gezellige werksfeer waarin collega’s elkaar ondersteunen en motiveren
  • Een parttime of fulltime dienstverband (in overleg) met een goed salaris boven de CAO norm
  • Professioneel kappers gereedschap
  • Doorgroeimogelijkheden in onze organisatie. Zowel in de kapsalon als daarbuiten (eigen academy en productlijn)
  • De gezelligste teamuitjes van Nederland

Lijkt het je wat? Stuur ons dan een bericht via e-mail of laat je gegevens achter zodat wij contact met jou op kunnen nemen.

Naam(Vereist)

"Bij de Herenkapper Apeldoorn kom je niet alleen voor een goed kapsel"

Onze salon staat synoniem voor gezelligheid, vakmanschap en de allerbeste dienstverlening. We bedienen onze klanten niet alleen door de beste knipbehandeling in Apeldoorn aan te bieden, maar ook door het gemak van eenvoudig online een afspraak maken, iedere werkdag ’s avonds open te zijn en het een plek te laten zijn waar ze zich echt even kunnen ontspannen onder het genot van een goede kop koffie en flinke dosis humor!