Maak een afspraak bij de Herenkapper Apeldoorn

Vacature

LEERLING KAPPER M/V – PART-/FULLTIME

ONS TEAM IS OP ZOEK NAAR ENTHOUSIAST TALENT OM DROMEN WAAR TE MAKEN

Je bent leergierig en pas net of nog niet begonnen met je kapper/barbier- opleiding. Je houdt van aanpakken en laat je niet gauw afleiden door je telefoon.

Je droomt er al tijden van om de beste herenkapper van Nederland te worden en bent alleen nog op zoek naar dé perfecte plek om dat te doen!

Wij wachten al een poosje op je. Want hier ga je niet aan de slag met koffie zetten en haren vegen, maar sta je vanaf dag 1 met een schaar in je handen. Te doen waar je van droomde en er nu werkelijkheid van maken!

Ook al ben je wat ouder en momenteel werkzaam in een hele andere tak van sport, maar je wilt graag het roer omgooien. Dit is je kans! Laat van je horen onderaan deze pagina.

Wat bieden we jou:

  • Een prettige en professionele leeromgeving waarin we je opleiden tot een top herenkapper
  • Persoonlijk en betrokken trainers die je van A tot Z begeleiden (ook icm een schoolopleiding)
  • Aansluitend een parttime of fulltime dienstverband (in overleg) met een goed salaris boven de CAO norm
  • De gezelligste teamuitjes van Nederland

Lijkt het je wat? Stuur ons dan een bericht via e-mail of laat je gegevens achter zodat wij contact met jou op kunnen nemen.

Naam(Vereist)

"Bij de Herenkapper Apeldoorn kom je niet alleen voor een goed kapsel"

Onze salon staat synoniem voor gezelligheid, vakmanschap en de allerbeste dienstverlening. We bedienen onze klanten niet alleen door de beste knipbehandeling in Apeldoorn aan te bieden, maar ook door het gemak van eenvoudig online een afspraak maken, iedere werkdag ’s avonds open te zijn en het een plek te laten zijn waar ze zich echt even kunnen ontspannen onder het genot van een goede kop koffie en flinke dosis humor!