Wie zijn wij

Een begrip in Apeldoorn

In februari 2016 maakte Apeldoorn kennis met de plek die binnen enkele jaren uitgroeide tot de grootste herenkapsalon in Gelderland. Aan de Musketiersveld 7 staat inmiddels een groot team met gedreven herenkappers. “Iedere dag willen we het beste uit onszelf halen”, aldus eigenaar Marc Warburg. Dat de passie en gedrevenheid ervan af druipt merk je aan alles. En natuurlijk zie je dat terug in het allerbelangrijkste; jouw kapsel!

Een goed herenkapsel is namelijk heel wat anders dan ‘ zomaar’ een kapsel. Dat verschil is bij de Herenkapper Apeldoorn dan ook meteen zichtbaar en dat is waar wij het onderscheid maken. De focus ligt volledig op het creëren van de beste kapsels. Advies en ondersteuning horen daar uiteraard ook bij. Bij de Herenkapper Apeldoorn zijn alle mannen van jong tot oud welkom. Met of zonder baard.

Want ook voor je baard is dit de ‘place to be’. Op onze menukaart vind je onder andere de hot towel shave, een behandeling waarmee je even helemaal kunt relaxen. Wij knappen je ondertussen weer volledig op. Ultieme ontspanning voor de man!

Kwaliteit is ons grootste kenmerk en dat proef je in alles. Met trots mogen we dan ook zeggen dat we in 2016 en 2017 zijn verkozen tot ‘de beste kapsalon in de gemeente Apeldoorn’. Wil jij dit ook ervaren? Waar wacht je nog op…

Het team van de Herenkapper Apeldoorn:

Ervaar het zelf

Zin om jezelf even helemaal in de watten te laten leggen?

Boek direct je afspraak